Een zee aan mogelijkheden

Ontbijten met uitzicht over de wadden? Doordringen tot het hart van Friesland? Meezingen met de Velvet Underground? Oversteken naar Madagascar? Nou ja, er zijn grenzen, maar je kunt met ons veel kanten op. Waar een wind waait, is een weg. En onze schipper zingt minstens zo goed als Lou Reed!

Hoe lang gaan we zeilen?

Hoe lang gaan we zeilen? Je huurt de Zorg met Vlijt zo lang of -kort je maar wilt. Dag, weekend, midweek, week of complete vakantie? 

Kijk op Naupar voor de beschikbare data.

Bij welke gelegenheid?

De Zorg met Vlijt is ideaal voor meerdaagse zeiltochten en vakanties met familie, vrienden, collega's, teams of zakenpartners. Maar staat ook garant voor een enerverende dag op het water. Verjaardagen, bruiloften, familiedagen, feestdagen, werkdagen…

Kortom: grijp iedere gelegenheid aan om aan boord te komen.

Waar gaan we naartoe?

Het mooie van zeilen is de reis. Je kiest niet je bestemming, de bestemming kiest jou. Geef je over aan getij, wind en water. 

De Waddeneilanden
Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

IJsselmeer
Muiden, Makkum, Markermeer, Hoorn, Workum, Edam, Amsterdam, Hindeloopen, Enkhuizen, Medemblik, Stavoren, etc.

Friese meren
Sneekermeer, Slotermeer, Heegermeer, Fluessen, etc.

Tip: TeamZeilen

Zeilen is perfect voor teambuilding, aan boord leer je elkaar opnieuw kennen. Alle hens aan dek, hijs de zeilen, bepaal je koers; metaforen te over. Doe eens een heidag op het water!

Tip: Fotogeniek. Maar kijk uit voor de giek!

Huur de Zorg met Vlijt voor een fotoshoot. Gooi het roer om en boek de Zorg voor verrassende portretten, bruidsseries of fashionshoots. Wij varen graag naar je favoriete backdrop.

“Wie er het eerst is”

De Zorg met Vlijt is een pijlsnel schip en altijd in voor een wedstrijdje. Doe een keer mee aan een race of organiseer zelf een onderlinge wedstrijd met een gelijkwaardige sparring partner.

“As it is in haven”

Onze thuishaven is Enkhuizen, maar het is ook mogelijk om vanuit een andere haven te vertrekken of aan te komen.

Laveren kun je leren

Je hoeft niets te weten van zeilen aan boord van de Zorg met Vlijt. Maar als je graag iets opsteekt, al is het maar een maststeek, dat kan! Iedereen die wil, kan een rol spelen aan boord.

Navigeren

Kok aan boord?

De kombuis is van alle gemakken voorzien en staat klaar voor al je culinaire grillen en creaties. 

Heb je een voorkeur voor gastronomisch gemak? Scheep dan ook onze scheepskok in. Tot in de puntjes verzorgd theemoment, eenvoudige lunch of robuust scheepsbuffet; u zegt het maar. Wij doen u met plezier een passend aanbod.

Boek nu

Boek nu en beleef samen met familie, vrienden of collega’s een onvergetelijke zeilervaring.

Book now