Welkom aan boord!


Zowel families, zakelijke relaties, klas-,team-, studiegenoten, collega's, vrienden, sportclubs en anderen vinden wat ze zoeken op deze sportieve boot met overnachtings mogelijkheden voor 16 personen.
Er is ruimte voor teambuilding, onderwijs, vergaderen, herdenken, reunies, gezellig en sportief samenzijn.
Bouwen aan een goede teamgeest, je team voorbereiden op een andere koers, nieuwe doelen en een nieuw seizoen?
Velen hebben op deze manier al kennis gemaakt met dit schip.

 

De tjalk Zorg met Vlijt is ondanks haar hoge leeftijd van 99 jaar, een schip
van deze tijd. Onder andere door het comfort van een hedendaags professioneel
fornuis, goede toiletten, douches en centrale verwarming is het ook na een dagtocht goed toeven aan boord van deze snelle, comfortabele zeiler. Het is, naast de dagtochten voor max.22 personen, dan ook een geliefd schip voor meerdaagse tochten en diverse doeleinden.


Zeilervaring is niet vereist. Wil je de handen uit de mouwen steken? Dat kan. U hoeft geen ervaring te hebben om samen de zeilen te hijsen, de schoten te stellen. Niets is verplicht en veel is mogelijk. Leren een koers uitzetten, handmatig of met gebruik van de moderne techniek...GPS? Er is ruimte voor uitleg en instructie. Zeilend zwerven langs oude havensteden, over het Wad, eilanden bezoeken of juist voor anker gaan? Afhankelijk van de reisduur, het weer, de wind en uw wensen wordt in overleg een zeilplan gemaakt. Soms is het heerlijk lui meedrijven met de stroming, helemaal onthaasten. Maar altijd is het verfrissend om even helemaal weg uit de sleur van alledag te zijn.


Door tijdens de verbouwingen bovendeks de oorspronkelijke vormen te respecteren is het schip nog steeds een snelle zeiler met veel ruimte aan het dek. De veiligheid aan dek is groot door het vrije overzicht, een aparte zitkuip en brede gangboorden. Het schip voldoet aan alle gestelde veiligheidseisen en de meest recente keuringen. Veiligheid, comfort en sfeer staan hoog in het vaandel om uw verblijf aan boord onvergetelijk te maken.